Progressiva jackpottar

En stor drivkraft när det kommer till casinospel är utan tvekan vetskapen om att det finns en möjlighet att ta hem en sjukt stor vinst. Man kan drömma om den där jättevinsten som kommer göra så att hela ens liv förändras i grunden. Det går att vinna på många sätt. När det kommer till slots finns det dock egentligen bara en sorts vinst som verkligen kan vara så stor – den progressiva jackpotten.

När man hör ordet jackpott börjar man ju direkt att tänka på de där riktigt feta vinsterna. När det gäller just progressiva jackpottar finns det inte någon direkt gräns för hur mycket pengar det kan handla om. Hur mycket pengar som betalas ut i samband med en vinst av en progressiv jackpott varierar väldigt kraftigt. Systemet grundar sig i att det hela tiden samlas in pengar som läggs ihop till en jättejackpott. En jackpott som någon till slut kommer att ta hem. Men när det händer och hur stor den vinsten faktiskt blir är det ingen som vet på förhand.

Den progressiva jackpotten växer

Saken med progressiva jackpottar är att de hela tiden växer. Potten fortsätter bara att bli större och större fram tills att någon verkligen har Fru Fortuna på sin sida och lyckas pricka rätt. Systemet fungerar så att när du spelar en slot med en progressiv jackpott dras en jätteliten summa pengar. Om man räknar per omgång och spelare rör det sig om så lite pengar att det inte ens går att märka. Men saken är den att när väldigt många personer spelar blir det i längden oerhört mycket pengar. Det är så den progressiva jackpotten fungerar. Alla som spelar ett spel bidrar till den samlade potten som någon sedan kommer ha turen att ta hem.

Progressiv jackpott eller inte?

Det är faktiskt så att de allra flesta slots inte har någon progressiv jackpott. Det kan verka konstigt men uppenbarligen är det många som inte vill ha en sådan. Det är ju inget du får gratis om du väl skulle vilja. Alla pengar som hamnar i potten kommer ju från spelare. Då upplever en del att det känns mer värt att inte några pengar alls ska gå till någon progressiv jackpott. Detta trots att det rör sig om så små summor pengar att det knappt är märkbart. 

Schyssta spel med progressiva jackpottar

För att spela ett spel med en progressiv jackpott vill man ju också att själva spelet ska vara roligt! Precis som när det gäller slots i stort finns det riktigt grymma slots med progressiva jackpottar men också en del lite sämre. Det handlar ju om den personliga smaken. Vissa gillar en särskild typ av slots medan andra tycker bättre om en annan. Fast det finns ändå några slots som håller lite högre klass än andra. Dessa slots är oftast väldigt populära och uppskattade. Här får du några tips på slots med progressiv jackpott som verkligen är värda att testa.

Mega Fortune

Mega Fortune är en av de mest populära progressiva jackpottarna som finns. Det är för att det är ett riktigt bra spel som håller hög standard. Det är nämligen Net Entertainment som har gjort spelet och som alltid går det att lita på att de levereras bra grejer. Den teoretiska återbetalningen till dig som spelare ligger på 96,4%. Något som gör Mega Fortune lite speciellt är att det finns tre stycken olika progressiva jackpottar. Uppenbarligen är det ett tecken på att det är ett bra spel som många vill lira.

Mega Jackpot

Direkt på namnet kan man förstå att den här slotten minsann inte snålar med jackpotten. Mega Jackpot är en schysst slot med progressiv jackpott. Det är Betsoft som har tagit fram spelet. Betsoft är utan tvekan en av de absolut största aktörerna på marknaden och Mega Jackpot är något av ett flaggskepp för företaget. Det har skett några riktigt stora utbetalningar på just Mega Jackpot, det är bara att hålla tummarna och hoppas att turen är på ens sida när man går in och lirar.